Beoordelingen van Mamma Mia Nieuw-Weerdinge

Recente recensies van Mamma Mia Nieuw-Weerdinge

4 sterren na 17 reviews

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was niet goed en incompleet. Pizza was aangebrand, de biefstuk miste de champignon roomsaus waar om gevraagd was en was hartstikke droog en het brood miste ook nog eens. We bestellen elk weekend maar gaat laatste twee week fout.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was te vettig dreef bijna uit de doos jammer.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Dit was echt mijn laatste keer bestellen hier. Woon in het dorp zelf ... zijn ze nog een half later dan word aangegeven. Ben je anderhalf uur verder voor dat je wat kan eten .

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super nog gebeld dat ik iets fout had besteld gelijk vriendelijk en hersteld Bezorgt op de tijd die ik had aangeklikt en het was net als altijd heeerlijk Was de eerste dat ik zo besteld had ipv ophalen echt toppie!!

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Prima adres om vaker ten bestellen.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer accurate levertijd.goed verzorgd afgeleverd

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gesmuld van de hot spare ribs en mijn zoon van de shoarma schotel. Top kwaliteit en goed heet.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza salami groente en 1 met tonijn. de bijbestelde knoflooksaus was super lekker. De aardappelschijfjes waren echt extreem lekker! Een aanrader! Moesten er wel even op wachten......

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel regelmatig. Helaas was het eten dit keer koud, en dat na ruim een uur te hebben gewacht tot het kwam....

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn pizza calzone was niet echt warm meer na bezorging dat was jammer...vandaar 1 ster minder...maar voor de rest ben ik heel tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, goede en vlotte bezorging, gezellig en vriendelijk personeel en lekker eten. De website is ook makkelijk in gebruik en overzichtelijk. Mijn bestellingen was blijkbaar dubbel binnengekomen en ik werd zelfs door een vriendelijke medewerker gebeld om even te checken of dit wel klopte. Keurig!

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aardappeltjes waren helaas niet zo lekker gebakken, beetje slap en weinig kruiden. Verder was alles weer helemaal super.

, 13-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere pizza! En heel netjes optijd en warm bezorgd! En vriendelijke bezorgster

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging .Complimenten aan het meisje die hier bezorgde en excuses maakte omdat ze haar te weinig wisselgeld mee hadden gegeven. Ze wou zelfs heen en terug rijden.om dit te halen. Dit vond ik niet nodig ,daarom mijn complimenten naar haar toe.